Arkiv - artikel

Hösttipset #12 - fem personliga favoriter från Niklas

Vin Premium Det är tydligen Global Champagne Day just idag vilket innebär…
19 Oct, 2018

Succé för Dilmah School of Tea i Stockholm – Sveriges största te-event någonsin

Övrigt Dilmahs världsberömda School of Tea gick av stapeln på Fotografiska…
19 Oct, 2018

Artemis Karamolegos - Santorini av rang

Vin Klurar du på vår premiumtjänst? Här får du bland annat…
19 Oct, 2018

Små partier VIN 19 oktober 2018 – 34 drycker provade

Vin Premium Oktober avslutas med ett gäng fantastiska nyheter, vi strör höga…
18 Oct, 2018

Små partier ÖL 19 oktober 2018 – 13 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium En lansering med kul mix av nyheter. Bland favoriterna finns…
19 Oct, 2018

Timo Mayer - en personlighet utöver det vanliga

Vin Premium Timo Mayer är på besök, tysken som blev australiensare, och…
19 Oct, 2018

Prunotto Barbaresco bjuder på charm med djup

Vin Marchesi Antinori har odlat och handlat med vin sedan 1385.…
18 Oct, 2018

Cherry Red - burgundiskt vacker körsbärsöl från Brekeriet

Whisky och Bourbon Vi tar det direkt, det här är inte din 'average'…
17 Oct, 2018

En chardonnay som är lojal mot såväl druva som ursprung

Vin Piemonte är nog för en lejonpart av vinkonsumenter synonymt med…
18 Oct, 2018

Karaktärsfull ölnyhet från Brooklyn Brewery - Defender IPA

Whisky och Bourbon Brooklyn Brewerys bryggmästare Garrett Oliver, en i ölsammanhang legendar numer,…
17 Oct, 2018

Mycket exklusiv upplaga av Hernö Blackcurrant när naturen får bestämma

Whisky och Bourbon Sommarens extrema väderförhållanden påverkar skörden av svarta vinbär som i…
17 Oct, 2018

Svensken Emil Hed imponerar med hållbara cocktails under globala World Class-mästerskapen

Whisky och Bourbon I måndags kväll förra veckan hölls den globala tävlingen för…
17 Oct, 2018

Vackert vinlyster från Bodega Noemía

Vin Premium 2001 var första årgången vi kunde ta del av från…
16 Oct, 2018

Lusse Lelle & Lusse Lille - två saffransöl från Brekeriet

Whisky och Bourbon Det där med saffran i mat kan vara knepigt. Onekligen…
16 Oct, 2018

Ronchi di Cialla lanseras på Systembolaget i november

Vin Den 16 november släpps ett mindre parti av Pierpaolo Rapuzzis…
16 Oct, 2018

Larmandier-Bernier - ett bevis på att hårt arbete lönar sig

Vin Premium Det är väldigt lätt att gilla Pierre och Sophie Larmandier,…
16 Oct, 2018

I glaset med chefredaktör Anders Enquist: 2007 Comtes De Champagne Grand Crus Blanc De Blanc

Vin Ja, någon närmare presentation av champagnehuset Taittinger och denna champagne…
16 Oct, 2018

Inspiration: Ribs ”sydamerika” och cabernet från Chile

Whisky och Bourbon Livets Godas Vinet & Maten redaktionen har satt på höstförklädet…
16 Oct, 2018

Plantation lanserar rom lagrade på små svenska ekfat – i samarbete med Mackmyra Whisky

Whisky och Bourbon Topproducenten Plantation Rum avslöjar nu sitt tredje samarbete med svenska…
16 Oct, 2018

Lungarotti - Umbrien i ett glas

Vin Premium Druvan sagrantino, intimt länkad med Umbrien och då särskilt runtomkring…
15 Oct, 2018