Arkiv - nyhet

Dafgårds lanserar köttbullar - tillsammans med Leif Mannerström

Mat och Restaurang Nu lanserar Dafgårds de små delikatessköttbullarna som är framtagna helt…
28 Sep, 2018

Arla lanserar Årets Smak – hetta starkaste trenden 2019

Mat och Restaurang Arla lanserar Årets Smak, en satsning på att öka kunskapen…
28 Sep, 2018

Handbryggd, dansk lakrits-shot introduceras i Sverige

Whisky och Bourbon Pure Lakrids blev på kort tid Danmarks populäraste shot och…
28 Sep, 2018

Sverigepremiär idag för Sir Edward's Smoky Scottish Whisky på SBWF

Whisky och Bourbon Tisdagen den 2:a oktober så lanseras Sir Edward's Smoky i…
27 Sep, 2018

The Macallan presenterar Edition No.4

Whisky och Bourbon The Macallan presenterar Edition No.4 – en ny limiterad utgåva…
27 Sep, 2018

Följ finalen av Årets Kock 2018

Mat och Restaurang Den 28-29/9 avgörs Årets Kock 2018 – SM i professionell…
27 Sep, 2018

Test: Två alkoholfria Gin&Tonic

Whisky och Bourbon De senaste tio åren har Systembolagets försäljning av alkoholfria drycker…
27 Sep, 2018

Ny ekologisk hårdost från Italien

Mat och Restaurang Grana Padano är en mycket omtyckt italiensk hårdost som har…
27 Sep, 2018

Fira Äggets Dag och minska matsvinnet med omelett

Mat och Restaurang Fredagen den 12 oktober är det Äggets Dag, en dag…
27 Sep, 2018

Mackmyra lanserar Vinterglöd

Whisky och Bourbon Mackmyras nya säsongswhisky Vinterglöd är en single malt whisky som…
26 Sep, 2018

Glentauchers 15 – ny single malt från Ballantine’s

Whisky och Bourbon Nu lanseras ytterligare en av single malterna i serien från…
26 Sep, 2018

Årets Kock-finalisterna brinner för hållbarhet och delar med sig av matminnen

Mat och Restaurang Den 28-29 september går finalen av Årets Kock av stapeln.…
26 Sep, 2018

Kvinnorna utsåg Skånska Spritfabrikens G-gin Classic till Årets Gin

Whisky och Bourbon Skånska Spritfabrikens G-Gin Classic och utsågs nyligen till Årets Gin…
26 Sep, 2018

Aalto 2016 i lager hos Winefinder

Vin - Nu har vi äntligen fått in nya årgången av…
26 Sep, 2018

Centraleuropeiskt fokus när Schnitzelplatz öppnar i Lagerhuset

Mat och Restaurang Den 6 oktober slås dörrarna upp till nya restaurangen Schnitzelplatz…
26 Sep, 2018

Findus tar nästa steg i proteinskiftet och lanserar Pease

Mat och Restaurang För att möta en ökande efterfrågan på växtbaserad mat lanserar…
26 Sep, 2018

Svenska VegMe kliver in i färdigmatskategorin – lanserar tre nya veganska rätter

Mat och Restaurang Vegobullar med mos, pasta bolognese och thaigryta – klassiska favoriter…
26 Sep, 2018

Örebroregionen sätter sensorik i fokus under finalen av Årets Kock

Mat och Restaurang När finalen av Årets kock går av stapeln på Kungliga…
26 Sep, 2018

Vinnare Årets Hållbara Eldsjäl 2018

Mat och Restaurang Maria Stridh, VD för Mässrestauranger där Teaterbaren, Stadshusrestauranger och Mässrestauranger…
26 Sep, 2018

Plura lanserar alkoholfri glögg

Vin Konstnären, artisten och författaren Plura har skapat en alkoholfri glögg…
26 Sep, 2018