Arkiv - nyhet

Kombucha - en uråldrig hälsokur

Övrigt Kombucha, fermenterat te, är en uråldrig hälsokur som har använts…
13 Nov, 2017

Höstens primör från Zeta

Övrigt Ju tidigare på säsongen oliver skördas, desto smakrikare blir olivoljan.…
12 Nov, 2017

Nedräkning för Sveriges bästa barer & krogar 2017

Whisky och Bourbon Snart avgörs Nordens mest prestigefyllda barutmärkelse Bartenders’ Choice Awards. Nordens…
10 Nov, 2017

At Six skapar internationellt brunchkoncept i Stockholm

Mat och Restaurang Executive Chef Andreas Askling beskriver matkonceptet som “En visionär resa…
10 Nov, 2017

Uppdrucket vecka 45 med Ulrika Karlsson

Vin Några veckor i Frankrike och Italien bjuder på många minnesvärda…
10 Nov, 2017

Stjärnkrog till budgetpris

Mat och Restaurang Fram till Julafton går att köpa ett presentkort som under…
10 Nov, 2017

Matinspiration till 2013 Ruffino Riserva Ducale - älgfärscannelloni samt spaghetti med trattkantareller

Mat och Restaurang Nu är hösten här och temperaturerna kryper sakteligen nedåt, likväl…
10 Nov, 2017

Svenska Kocklandslaget komponerar Viking Lines julbord

Övrigt Den 17 november slås dörrarna upp till Viking Lines julbord,…
9 Nov, 2017

Sandra Lindbom från Västerås är vinnare i Mack-SM 2017

Övrigt Mättande mackor har idag blivit ett självklart alternativ som lunch…
9 Nov, 2017

Fars Dag närmar sig

Whisky och Bourbon Nu närmar sig fars dag, och det är dags att…
9 Nov, 2017

Varma vinterdrinkar med nya Lillet Rouge

Whisky och Bourbon Den första november lanseras Lillet Rouge på Systembolaget – en…
9 Nov, 2017

Stockholms Bränneri släpper en Gin & Tonic glögg

Whisky och Bourbon Stockholms Bränneri släpper den 15e november en Gin & Tonic…
9 Nov, 2017

Anna Nordström – en unik 100-poängare

Övrigt Det är inte många som lyckas samla ihop 100 poäng…
9 Nov, 2017

Nya kökschefer när Park Inn by Radisson Lund satsar på bistromeny med lokala råvaror

Mat och Restaurang Med de nya kökscheferna, Henrik Forsbrant och Patrik Persson, i…
9 Nov, 2017

Ny mini-podd utmanar kokböcker och receptsajter

Övrigt Sedan ett drygt halvår tillbaka har man kunnat lyssna på…
9 Nov, 2017

Fazer lanserar innovativt restaurangkoncept

Mat och Restaurang Nu lanseras det nordiska restaurangkonceptet Fazer Food & Co i…
8 Nov, 2017

Drycker från Veuve Cliquot till jul och nyår

Vin Jul och nyår är en tid för umgänge och festligheter,…
8 Nov, 2017

Arla donerar överskottsprodukter till Matmissionen

Övrigt Arla har ett företagsövergripande mål att halvera matsvinnet i produktionskedjan…
8 Nov, 2017

Ny rapport: Boxviner bakom högre vinkonsumtion

Vin Vinkonsumtionen i Sverige är idag högre som ett resultat av…
8 Nov, 2017

Giro Pizzeria i kampen att göra napolitansk pizza till kulturarv

Övrigt Det är hög tid för napolitansk pizza att hamna på…
7 Nov, 2017