Arkiv - nyhet

Nu öppnar Restaurang Nationalmuseum

Mat och Restaurang Den 13 oktober öppnar den välrenommerade krögaren Fredrik Eriksson dörrarna…
9 Oct, 2018

Concealed Wines lanserar fyra nya produkter i Systembolagets fasta sortiment i december

Vin Importören Concealed Wines lanserar den första december inte mindre än…
8 Oct, 2018

Defender IPA – tropiska smaker i västkuststil från Brooklyn Brewery

Whisky och Bourbon Nu breddar Brooklyn Brewery sitt sortiment i Sverige genom lanseringen…
8 Oct, 2018

Årets ret med gris - Svensk Michelinkrog utmanar 13 danska topprestauranger

Mat och Restaurang 14 topprestauranger ska göra upp om titeln Årets ret med…
8 Oct, 2018

Château Bernadotte – en Bordeauxnyhet

Vin Château Bernadotte är en kritikerhyllad Bordeaux som nu släpps i…
8 Oct, 2018

Ny temalåda från Winefinder - Sommelierens favoriter

Vin För hemmasommelieren så har Winefinder satt ihop en ny temalåda…
8 Oct, 2018

2 av 3 konsumenter tycker att mjölk, ost och ägg kan ingå i vegetarisk kost

Mat och Restaurang Vad betyder egentligen vegetariskt? Och hur skiljer sig vegetarisk mat…
8 Oct, 2018

Indiska Paul John levererar storstilat på SBWF

Whisky och Bourbon Indiska Paul John levererade storstilat i Stockholm Beer & Whisky…
7 Oct, 2018

Maxim lanserar proteinbar med smak av choklad och kokos

Övrigt Maxim har nu fått tillskott i familjen av 40% proteinbars.…
5 Oct, 2018

Plantation ger ut exklusiv provningslåda

Whisky och Bourbon Producenten Plantation Rum lanserar för första gången i Sverige en…
5 Oct, 2018

Persisk vinafton på Shahrzad med Dariuosh Winerys, mat, dans och Michel Jamais

Vin Är du nfiken på vad som hänt i den persiska…
5 Oct, 2018

Årets Dagligvara 2018: Estrella Linschips

Mat och Restaurang Estrella Linschips röstades fram som ’Årets Dagligvara 2018’! Priset syftar…
5 Oct, 2018

Guldmedaljör utses på Malmö Öl & Whiskyfestival 2019

Whisky och Bourbon Ett bryggeri kommer att kunna stoltsera med att servera det…
5 Oct, 2018

Xanté Sparkling & Pear

Whisky och Bourbon Xanté Sparkling är ett mousserande vin smaksatt med päronlikören Xanté.…
4 Oct, 2018

Nytt poddavsnitt från Brobergs - nu pratas det jakt med mera...

Whisky och Bourbon Från traditionstyngda Mauritz Widforss gästar den jagande och cigarrökande Madeleine…
4 Oct, 2018

Michelingubben fyller 120 år

Mat och Restaurang Trots en mogen ålder, fortsätter Michelingubben som år 2000 utnämndes…
4 Oct, 2018

Sebastian Gibrand backas upp av Sverige bästa kockar inför Bocuse d´Or, Kock-VM

Mat och Restaurang Bocuse d’Or är världens mest prestigefyllda tävling för kockar som…
4 Oct, 2018

20 minuter till lansering - Ardbeg: Twenty Something 22 YO, 99 poäng

Whisky och Bourbon Klockan 10:00 lanseras Ardbeg: Twenty Something 22 YO, en whisky…
4 Oct, 2018

Kanelbullsflipp från Avalon

Whisky och Bourbon Avalon Hotel i Göteborg har dagen till ära skapat en…
4 Oct, 2018

Kanelbullen – fikakulturens stolthet och hantverk i ett

Övrigt Imorgon, den 4 oktober firas Kanelbullens dag och 7 miljoner…
3 Oct, 2018