Arkiv - nyhet

Nystart på Granen Hotell & Restaurang i Åre

Mat och Restaurang Granen Hotell & Restaurang har alltid varit ett omtyckt Hotell…
31 Oct, 2017

Den första november släpps årets upplaga av EatSweden

Mat och Restaurang Årets bok presenterar restaurangerna HAK Scandic Europa, Hello Monkey, Norda,…
31 Oct, 2017

Jenny Roshage-Theander är ny restaurangchef på Rånäs Slott

Mat och Restaurang Rånäs Slott välkomnar Jenny Roshage-Theander som tillträdde som ny restaurangchef…
31 Oct, 2017

Grandiosa stödjer Mustaschkampen

Övrigt Grandiosa, Sveriges mest sålda frysta pizza*, blir budbärare till Mustaschkampen.…
31 Oct, 2017

Välkommen till årets mustsläpp

Whisky och Bourbon Snart är äppelskörden avklarad och det är dags att presentera…
31 Oct, 2017

Dubbla nyheter från Château d’Anglès

Vin La Clape är ett av Frankrikes äldsta vindistrikt, det är…
31 Oct, 2017

Cecilia Wiik Lundström tar över ansvaret för Cadierbaren

Mat och Restaurang Grand Hôtel har rekryterat Cecilia Wiik Lundström som ny avdelningschef…
31 Oct, 2017

Cervera lanserar matlagningskoncept av Tina Nordström

Övrigt Under hösten 2017 kommer Cervera att exklusivt i Sverige lansera…
31 Oct, 2017

Snart dags för VM i kaffebryggning! Ta del av världsmästarnas recept!

Övrigt Den 9 november går the World Aeropress Championship av stapeln…
27 Oct, 2017

​Vinbord - en måltid som utmanar traditioner med vin i fokus

Mat och Restaurang Vinbord är The Winery Hotels svar på julens måltid men…
27 Oct, 2017

Tegnér & Son Julsnaps är tillbaka – ”Extra allt är lagom”

Whisky och Bourbon Efter de senaste årens fina mottagande är Tegnér & Son…
27 Oct, 2017

Champagnehuset Taittinger presenterar utformade boxar

Vin Huset Taittinger presenterar årets jul- och nyårschampagne i form av…
26 Oct, 2017

Lansering av Hernö Blackcurrant 2017

Whisky och Bourbon Den 30 oktober lanseras Hernö Blackcurrant för femte året i…
26 Oct, 2017

Bodegas Lustau lanserar både en Vermut och Brandy exklusivt fredagen den 17:e november på Systembolaget

Vin Fredagen den 17:e november så lanseras det två unika produkter…
26 Oct, 2017

Pontus Frithiofs succékoncept The Dinner Club är tillbaka

Mat och Restaurang Nästa vecka är det säsongspremiär för den tredje upplagan av…
26 Oct, 2017

Nyhet - Häxans gin från François Lurton

Whisky och Bourbon Sorgin, som betyder häxa på baskiska, är en spännande nyhet…
26 Oct, 2017

Anamma Pulled Vego ger kockarna mer variation på vegetariska rätter

Mat och Restaurang Svenskarnas intresse för att äta vegetarisk mat växer* och trenden…
26 Oct, 2017

Strandvägen 1 och Milles gästas av Eataly under november

Mat och Restaurang Den 7 november inleds en italiensk månad på restaurangerna Strandvägen…
25 Oct, 2017

Ingen jul utan Nils Oscar

Whisky och Bourbon Julen närmar sig och Nils Oscar har laddat med Kalasjulöl…
25 Oct, 2017