Hovmästare med vinkunskap till Vinkällaren Grappe

Övrigt Vinkällaren Grappe är Skandinaviens största vinlagringskällare för privatpersoner och företag och är belägen på Grevgatan 5 på Östermalm. Sedan den 1:a april 1986 har Vinkällaren Grappe varit en samlingsplats för vinkunniga och vinintresserade personer. Våra medlemmar har även tillgång till våra sommelierers kunskap, rådgivning och service, samt till Vinkällaren Grappes Vindatabas. Som medlem får de inbjudningar till alla våra medlemsarrangemang. De kan använda sällskapsrummen som en mötesplats för att njuta eget moget vin, anordna provningar och måltider. Vinkällaren har i dagsläget cirka 1500 medlemmar.

Om tjänsten:
I rollen som hovmästare på Vinkällaren Grappe har du ansvaret för den dagliga servicen i vår variationsrika verksamhet. Du leder arbetet i vårt klubbrum och våra chambres separées, och sköter även planering och uppföljning av kommande bokningar. Detta är en roll för dig som har god erfarenhet av att leda daglig serviceverksamhet och som trivs i sociala kontexter.

Kvalifikationer:
I rollen som hovmästare har du en nära kontakt med våra medlemmar. Det är viktigt att du är representativ och har god förmåga att bygga relationer. Arbetets natur kräver en god förmåga att uttrycka sig korrekt och välformulerat i både tal och skrift. Som person ser vi att du är strukturerad, lyhörd och duktig på att prioritera. Du tar egna initiativ samt organiserar och planerar ditt och dina medarbetares arbete. Vidare är du lugn, stresstålig och stabil.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:
- Tidigare erfarenhet av ledarskap och administration
- Goda kunskaper inom IT
- Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både muntligt och skriftligt.
- Erfarenhet av servering av mat och vin. En sommelierutbildning är meriterande. Saknas detta ställer du dig positiv till att läsa en vinutbildning.

Då vår verksamhet stundtals kräver extra medarbetare är ett stort nätverk av kontakter meriterande.


Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Omfattning är 100 % med arbete på dag- och kvällstid samt helger. Tillträde sker augusti 2017.

Frågor kring tjänsten kan ställas till Benny Skyttman, benny@grappe.se .
Ansökan med CV och personligt brev skickas till benny@grappe.se senast den 26 juni


Kommentera