Våra tjänster

Några ord om den nya dataskyddsförordningen GDPR
För att läsa hela vår uppdaterad integritetspolicy kring den nya dataskyddsförordningen GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter, läs här.

Genom att du tecknar dig för våra tjänster nedan innebär det att du godkänner att vi skickar dig erbjudanden, nyheter och tips inom de områden som du nedan valt. Du kan när som helst avsäga dig våra utskick genom att avregistrera dig längst ner i våra e-postutskick. Du godkänner också att vi får skicka dig inbjudningar till Livets Godas evenemang samt särskilda erbjudanden som gäller våra övriga tjänster inom Livets Goda.


 

Välj tjänster *
Dina uppgifter
Jag önskar även Dryckestips och WB-tips per sms

 

Premium & vår app

Med vår tjänst Premium får du bland annat tillgång till nyheter som släpps på Systembolaget samt massor av exklusiva artiklar och vårt sökbara Vinotek med över 14 000 provade med provningsnoteringar och poäng.

Med Premium loggar du även in i vår app (som är gratis) och Du får tillgång till de senaste lanseringarna på Systembolaget och du kan enkelt söka reda på vilka viner som passar just dig. Alla viner kommer med artikelnr, poäng och provningsnoteringar.

Premium kostar 190 kr/år eller 19/kr mån och är en extra tjänst som ej ingår i den vanliga prenumerationen.

>> Registrera dig som medlem här